Vreme čitanja: oko 1 min.

Incident u Hrvatskoj: Fudbaler nokautirao sudiju i naneo mu povrede glave, ovaj završio u bolnici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meč naravno nije završen

  • 0
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Nikola Anđić

Ogroman incident obeležio je meč Prve županijske fudbalske lige u Istri između Mladosti iz Rovinjskog sela i Muntića, koji na kraju nije ni odigran do 90. minuta, već je prekinut 19 minuta ranije zbog divljačkog napada Tedija Husarića, igrača gostiju na sudiju Matea Čalića.

Naime, u 71. minutu meča on je nasrnuo na arbitra iz Marčane i udario ga u glavu, posle čega je ovaj ostao na mestu nokautiran i morao je da bude transportovan u pulsku Opštu bolnicu.

Domaćin je u tom momentu vodio sa 2:0 golovima Maura Šturmana i Filipa Tijanija, a za zelenim stolom će dobiti tri boda, što ih, kako kažu, nimalo ne veseli prema pisanju portala Index.hr.

- Bilo je stvarno gušt igrati, dok se nije desila situacija iz priloženog. Možemo samo reći da nikada nismo uzeli tri boda sa manje gušta, nije se ni pevalo u svlačionici. Bez komentara - poručili su iz Mladosti, a odmah se oglasio i Muntić:

- Nažalost, danas smo "crvenili". Izvinjavamo se sportskoj javnosti i osuđujemo napad člana - pišu iz Muntića.

Vrlo brzo je stiglo i kratko saopštenje kluba koje je potpisao predsednik Denis Išić.

- Poštovani, FK Muntić sa hitnog sastanka Izvršnog odbora se izvinjava širokoj sportskoj javnosti za ispad našeg člana seniorske ekipe na glavnog sudiju današnje prvenstvene utakmice Mladost (RS) - Muntić i osuđuje isti. Sudiji uz iskreno izvinjenje želimo brz oporavak - naglasili su iz Muntića.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka navijača Vojvodine za Bolingija: Stay strong

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA