Vreme čitanja: oko 1 min.

Marakana će biti puna za meč sa Jang Bojsom: Evo koliko je još karata ostalo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli će imati ozbiljan vetar u leđa sa tribina

  • 6
Marakana, FK Crvena zvezda Printskrin: Iticket.rs

Crvena zvezda posle starta u Ligi šampiona, gde je pokazala zube protiv Mančester sitija, već gleda ka prvom meču na Marakani u elitnom takmičenju, a rival je Jang Bojs.

Šampion Švajcarske je tim koji je projektovan da se bori sa crveno-belima za evropsko proleće, pošto je Siti liga iznad svih rivala u grupi, a Lajpcig po kvalitetu u budžetu odskače i od Zvezde i Jang Bojsa.

Ipak, Jang Bojs je i u duelu protiv Lajpciga pokazao da nije naivan rival i da Zvezdi neće biti lako. Moćni nemački tim je tek u finišu meča uspeo da slomi otpor Švajcaraca i na kraju slavio sa 3:1, a i navijači crveno-belih su svesni toga, pa će tim Baraka Bahara u tom duelu imati pune tribine iza sebe i ozbiljan vetar u leđa.

Marakana je stadion gde su padali i mnogo moćniji timovi od Jang Bojsa, a uz pun stadion Zvezda je sigurno favorit.

Na sajtu za onlajn prodaju se može videti da je preostalo vrlo malo karata, i to uglavnom za bočne sektore zapada i istoka. Sever je prema grafici tamo već rasprodat i karata za tribinu gde su najvatreniji navijači više nema dostupno putem onlajna.

Kako saznajemo, do današnjeg dana je ostalo oko 1.000 karata za severnu tribinu, ali isključivo na blagajni, ima i oko 4.000 karata za bočne delove zapada, oko 1.500 karata za istočnu tribinu i oko 2.500 karata za jug.

Zvezda je putem sezonskih karata rasprodala oko 17.000 mesta, a još oko 10.000 je kupilo pakete za sve tri utakmice Lige šampiona.

Do utakmice sa Jang Bojsom je ostalo još osam dana, a prema ovakvoj dinamici, karata sasvim sigurno neće biti do početka utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdanović: Zvezda borbena, u tehničkom i taktičkom smislu daleko iza vodećih evropskih klubova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blizu

    25. septembar 2023 | 18:57

    Oće li da traže zamenu sudija. Pitam za drugara

  • mmf

    25. septembar 2023 | 19:30

    koja marakana valjda nije promenjeno opet ime samo pitam😊😊😊😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA