Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesi progovorio o kraju igračke karijere: Evo šta je rekao Argentinac

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je na 12 mečeva postigao 11 golova za klub iz Majamija i imao je pet asistencija

  • 0
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Fudbaler Intera iz Majamija i argentinski reprezentativac Lionel Mesi izjavio je danas da ne razmišlja o završetku igračke karijere, prenosi argentinski Tjuk Sports.

Mesi je u letnjem prelaznom roku prešao iz Pari Sen Žermena u Inter iz Majamija. On je na 12 mečeva postigao 11 golova za klub iz Majamija i imao je pet asistencija.

Mesi (36) je 2000. iz Njuels old bojsa stigao u Barselonu za koju je igrao 2021. godine, a onda je dve sezone proveo u Pari Sen Žermenu.

- Uvek sam razmišljao o jednoj ideji, a to je da uživam u argentinskom fudbalu igrajući, kao svetski šampion, za Njuels - izjavio je Mesi, koji je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru.

- Ne razmišljam o kraju igračke karijere. Ne razmišljam o tome šta ću da radim po završetku karijere. Želim da radim ono u čemu uživam. Ne razmišljam o budućnosti. Uživaću koliko god je moguće. Najviše volim da igram fudbal - istakao je Mesi, koji ima ugovor sa Majamijem do juna 2025. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Duh Mundijala živi u Kataru, navijači Srbije stižu na Mundobasket u Manilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA