Vreme čitanja: oko 1 min.

Suspendovan, a Arsenal nudi basnoslovnih 80 miliona: Toni bi mogao da bude pravi kapitalac u januaru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodno, Tobdžije su spremne da plate ogromnu sumu da dovedu napadača Brentforda

  • 0
FK Brentford - FK Totenhem Foto: Tanjug/AP

Tokom leta, Fudbalska asocijacija Engleske donela je odluku da suspenduje Ajvana Tonija iz ekipe Brentforda zbog upletenosti u klađenje na ukupno osam meseci, pa se njegov povratak očekuje tek početkom naredne kalendarske godine.

Ubojiti napadač Brentforda je pre navedenog skandala bio na meti mnogih klubova, a deluje da ni duga pauza neće uticati na to da interesovanje padne. Naprotiv.

Prvi u redu koji stoji da Toniju prođe zabrana igranja jeste Arsenal. Tobdžije prema pisanju britanskih medija žarko žele da vide ovog napadača u svom timu od januarskog prelaznog roka.

I spremni su da za to plate lepu sumu novca. Zapravo, skoro 80.000.000 evra, što uopšte nije malo i teško je da bi Brentford tu sumu mogao da odbije.

Prethodne sezone je Toni dao čak 20 golova za Brentford uz četiri asistencije, a svi se sećaju njegove sezone iz Čempionšipa u sezoni 2020/21 kada je završio sa 33 pogotka, što je bio rekord sve dok na scenu nije došao Aleksandar Mitrović.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka navijača Vojvodine za Bolingija: Stay strong

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA