Vreme čitanja: oko 1 min.

"Izgubljena titula mi je teže pala od saznanja da imam rak"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sebastijan Ale je, zajedno sa Dortmundom, ostao bez titule u poslednjem kolu

  • 0
FK Borusija Dortmund Foto: AP/Tanjug

Napadač Borusije iz Dortmunda Sebastijan Ale i dalje ne može da preboli što je njegov tim ostao bez titule prošle sezone, u poslednjem kolu Bundeslige!

Milionerima je trebala pobeda na svom terenu, ali su odigrali samo 2:2 sa Majncom i tako krunisali Bajern koji je, nasuprot njima, pobedio Keln sa 2:1 golom u 89. minutu.

Upravo je Ale bio jedan od tragičara. Promašio je penal u 19. minutu, kao i šansu na isteku sat vremena igre. Inače, većinu sezone je propustio zbog dijagnostifikovanog raka testisa, da bi po povratklu na teren bio sjajan.

Ipak, na kraju je tugovao, zajedno sa saigračima.

- Taj dan mi je bio gori nego onaj kada su mi dijagnostifikovali rak. Ako ste bolesni, ne možete učiniti ništa u vezi s tim. Morate to da prihvatite i prođete kroz to. S druge strane, imali smo titulu u svojim rukama, mogli smo sami da utičemo na sve. U tom slučaju morate da prihvatite da ste možda pogrešili ili doneli pogrešne odluke - rekao je Ale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA