Vreme čitanja: oko 2 min.

Rikardo Gomeš veruje u Partizan: "Imaju sve u svojim rukama, ali mnoge stvari se tu dešavaju van terena..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ako se bude fokusirao samo na teren, velike su šanse da će osvojiti titulu"

  • 8
Rikardo Gomeš Foto: MN Press

Rikardo Gomeš je najbolji period u svojoj karijeri (u dva navrata) proveo u Partizanu. Tu je postao legenda, odigrao preko 150 utakmica, postigao 92 gola i na taj način je prigrabio srca velikog broja navijača.

Ovog leta je po drugi put došlo vreme za rastanak, za sumu od 1.5 miliona evra katarski Al Šamal ga je odveo na Bliski istok, ali fudbaler sa Zelenortskih ostrva ne zaboravlja svoj bivši klub.

U razgovoru za "Crno bele novosti" Rikardo je otkrio kakav je osećaj oboriti rekord u crno-belom, pričao je o najboljem treneru sa kojim je sarađivao, ali je istakao i da Partizan može do titule ove sezone.

- Mnogo sam ponosan na sebe i činjenicu da sam najbolji strelac u istoriji Partizana u evropskim takmičenjima jer nije lako igrati evropske mečeve, ma koji protivnik da je u pitanju. Kada sam stigao u klub, ljudi su mi konstantno pričali o Kleu, posebno zato što je bio napadač. Saša... Imao sam tu čast da igram i delim svlačionicu sa njim. Znam kolika je legenda - rekao je Gomeš o svom dostignuću.

Pohvalio je rad Igora Duljaja o kojem ima samo lepe reči.

- Duljaj je čovek koji poznaje Partizan. Odmalena je u klubu i tačno zna šta je Partizan. Želim mu svu sreću! Kao trenera ne mogu da ga komentarišem jer nisam mnogo vremena proveo sa njim, za razliku od Stanoja (Aleksandar Stanojević prim.aut) koji je za mene dodaleko najbolji trener sa kojim sam sarađivao u Partizanu.

Napadač misli i da crno-beli mogu do titule u ovoj sezoni, ali je isto tako malo sumnjičav u neke stvari koje se prema njegovim rečima dešavaju van terena.

- Partizan je sada u veoma dobroj poziciji. Ima prednost od 4 boda u odnosu na Zvezdu, može biti 7. Partizan ima sve u svojim rukama da iskoristi to, ali svi znamo mnoge stvari koje se tu dešavaju, mnoge stvari koje se dešavaju van terena. Ako se bude fokusirao samo na teren, velike su šanse da će osvojiti titulu - izjavio je Gomeš za "Crno bele novosti".

(Telegraf.rs)

Video: Fantastičan gol Zahiba za pobedu Partizana u Pančevu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    27. septembar 2023 | 17:34

    O kojoj ti tituli pričaš bre .Pa svaku utakmicu ovi tvoji igraju dok ne daju gol iz penala makar bio u 106 minutu.Ćuti leba ti .....

  • Zna sve

    27. septembar 2023 | 17:37

    Vidis kako znas,ako van terena se pogurate mozda budete drugi,ovako...trece mesto puna kapaa

  • Vratiće se rode

    27. septembar 2023 | 17:04

    Vidi ti i ovog nabeđenog fudbalerčića… kmekavci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA