≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin srušio Jang Bojs pred meč sa Zvezdom u Ligi šampiona!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi golovi postignuti su u roku od šest minuta

  • 2
Mihailo Stevanović, Sent Galen - Jang Bojs Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Pomno se prate utakmice Jang Bojsa u domaćim medijima tokom jesenjeg dela sezone. Razlog je njihovo učešće u Ligi šampiona i to u grupi sa šampionom Srbije Crvenom zvezdom, a iz tabora crveno-belih i te kako mogu biti zadvoljni pred njihov međusobni meč na staionu "Rajko Mitić".

Sent Galen je u osmom kolu Superlige Švajcarske rezultatom 2:1 pobedio tim iz Berna i tako ih pretekao na drugoj poziciji na tabeli.

Poveo je gost golom Mešaka Elije u 69. minutu i tada je izgledalo da su uspeli da prelome nezgodnog protivnika. Samo tri minuta kasnije Fabijan Šubert je poravnao, da bi u 75. momak poreklom iz Srbije sva tri boda ostavio kod kuće.

Mihailo Stevanović je u 75. minutu ulogu rezerviste pretvorio u meč iz snova i postigao je prvi gol u dresu kluba u koji je stigao iz Lucerna.

Posle ovog meča Sent Galen je drugi sa 15 bodova, dok Jang Bojs ima jedan manje na trećem mestu, ali i utakmicom manje. Prvi je Cirih sa 16 poena.

Utakmica drugog kola Lige šampiona između Crvene zvezde i šampiona Švajcarske na programu je u sredu.

(Telegraf.rs)

Video: Niko ne priča o njegovom potezu koji je omogućio Zvezdin gol za Ligu šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA