≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda Dortmunda na žestokom udaru zbog Albanke, navodno mu preti i suspenzija

Vreme čitanja: oko 1 min.

I to od strane kluba...

  • 0
Loredana, Karim Adejemi Printskrin: Instagram/loredana

Kada su ga prošle godine doveli kao zamenu za Erlinga Halanda, čelnicima Borusije iz Dortmunda na kraj pametni nije bilo da će Karim Adejemi biti toliko očajan.

Momak koji je plaćen 30 miliona Salcburgu, prena navodima Bilda, trenutno uopšte nije fokusiran na fudbal - već na život sa poznatom reperkom Loredanom!

U pitanju je devojka koja je rođena u Nemačkoj, ali koja je albanskog porekla. I te kako je popularna, a sam Adejemi se navodno "zaljubio" u sedam godina stariju Loredanu koja ima ćerkicu.

FK Borusija Dortmund - FK Bajern Foto: Tanjug - AP

Matijas Zamer, direktor Milionera, nedavno je između redova kritikovao Adejemija psole loše partije protiv PSŽ-a, dok trener Edin Terzić i sportski direktor Sebastijan Kel dodaju da navike igrača na treninzima moraju da se promene. Navodno, sprema mu se i suspenzija ukoliko se ne uozbilji.

Adejemi ove sezone nije zabeležio nijedan gol i asistenciju na pet mečeva u BL, samo dva puta je šutirao ka golu, dok su mu prošla samo dva od 15 driblinga. Premalo za momka koji je rešetao mreže u Salcburgu i kog je čak i Barselona htela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA