Vreme čitanja: oko 1 min.

Sever rasprodat za duel Zvezde i Jang Bojsa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao i tribina "Siniša Mihajlović"

  • 5
FK Crvena zvezda - FK Fiorentina Foto: Mileta Mirčetić

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu 4. oktobra dočekuju ekipu Jang Bojsa u 2. kolu Lige šampiona, a nema sumnje da će Švajcarce dočekati krcata Marakana i paklena atmosfera!

Karata za severnu tribinu više i nema, potvrđeno je Telegrafu, dok je manji kontigent ostao kada je u pitanju južna tribina.

Sudeći po prodaji, očekuje se da i istočna tribina u naredna 2-3 dana "ode", mada karata još ima. Kao i za Zapad. Doduše, ne i za tribinu "Siniša Mihajlović" koja je takođe rasprodata.

Cene karata za Jug su 3.500 dinara, za Istok 7.500 i za Zapad 8.500. Uz napomenu da su ulaznice za članove Zvezde jeftinije za 500 dinara.

Pored pojedinačnih ulaznica, u prodaji su i dalje paketi za LŠ (OVDE), kao i Premijum sezonske karte za koje je 1.000 dinara niža cena u slučaju "onlajn" kupovine (OVDE).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    28. septembar 2023 | 11:33

    Da su igrali protiv Tsc-a i Partizana i da su pukli što je vrlo izgledno bilo, ne bi prodali sever pa su zato na silu odložili obe utakmice.

  • Delija Sever

    29. septembar 2023 | 00:14

    Ako ih ne pobedimo mozemo se oprostiti od treceg mesta i Evropskog proleca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA