Vreme čitanja: oko 2 min.

Hvang sa nestrpljenjem čeka utakmicu pred Delijama: "Iskreno, jedva čekam da istrčim na Marakanu..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Imali smo sjajnu podršku protiv Čukaričkog"

  • 0
Liga šampiona Mančester Siti Crvena Zvezda Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18.05 časova dočekati niški Radnički na Marakani u okviru 10. kola Superlige Srbije. Uoči ovog meča Korejac In Bom Hvang govorio je za sajt kluba iz Ljutice Bogdana i tom prilikom istakao da jedva čeka debi pred Delijama na stadionu "Rajko Mitić".

- Iskreno, jedva čekam da istrčim na Marakanu i zaigram pred Zvezdinim navijačima. Slušao sam mnogo priča i gledao klipove kako navija Zvezdina publika, a deo toga sam osetio na meču protiv Čukaričkog. Ipak, Marakana je nešto posebno i verujem da će atmosfera biti sjajna, te da će navijači ispuniti tribine. Očekuje nas teška utakmica, upoznajemo se sa Radničkim i sa onim što nam preti od njih, ali smatram da smo najkvalitetniji tim u prvenstvu i da svaki rezultat mora isključivo od nas da zavisi. Jedva čekam utakmicu - započeo je Korejac svoje izlaganje.

Istakao je da je fokus na utakmici sa Radničkim iz Niša, te da se o meču sa Jang Bojsom još uvek ne razmišlja.

- Pozivam navijače da dođu protiv Radničkog i da pobedom napravimo uvertiru za Jang Bojs. Znam da svi govore samo o toj utakmici, ali je i Superliga važna i moramo da budemo na visini zadatka. Potpuno smo fokusirani na Radnički, ne dozvoljavamo da se govori o bilo čemu drugom, tako da verujem da ćemo uz veliku podršku uspeti da zabeležimo pobedu i što je jednako važno, da kvalitetom fudbala zadovoljimo publiku - nastavio je Hvang.

Odlični vezista napomenuo je da se u novom klubu oseća kao kod kuće, te da su ga klupski drugovi lepo prihvatili.

- Sjajno sam se uklopio u tim, zaista su me svi prihvatili na najbolji mogući način. Uverio sam se na delu koliko je Zvezda veliki klub, ali tek očekujem spektakularne utakmice. Ono čime sam posebno oduševljen su ljudi u klubu, ali i navijači. Imali smo sjajnu podršku protiv Čukaričkog, verujem da će u subotu biti još bolje - završio je reprezentativac Južne Koreje.

Podsetimo, Crvena zvezda će u 2. kolu grupne faze Lige šampiona dočekati Jang Bojs. Taj meč na programu je 4. oktobra od 21 čas.

(Telegraf.rs)

Video: Tri minuta Đanijeve suve teorije fudbala: "Ako Zvezda ovo uradi, napraviće čudo protiv Sitija"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA