Vreme čitanja: oko 1 min.

Prelepe vesti iz Novog Sada: Napadač Vojvodine izašao iz veštačke kome, posle drame, sve ide ka boljem!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bolje nije moglo

  • 0
Džonatan Bolingi Foto: MN Press / Marko Metlas

Prethodni period je proveden u velikoj bojazni zbog stanja Džonatana Bolingija, napadača Vojvodine, koji je nakon reprezentativne pauze završio u veštačkoj komi. Lekari su se borili za njegov život, dok su sada iz tabora "Stare dame" poručili da je napadač konačno izašao iz veštačke kome!

Pred utakmicu sa IMT-om u Novom Sadu, Vojvodina je predstavila i nove dresove, inspirisane 110-godišnjicom kluba, dok je tu svoju konferenciju održao i Ranko Popović, strateg ekipe sa Karađorđa.

On je na toj konferenciji otkrio i lepe vesti o Bolingiju.

- Hvala Bogu i hvala divnim ljudima u čijim je rukama bio, što su učinili sve da njegovo stanje ide ka boljem. Probuđen je iz veštačke kome, još uvek se polako budi i nije potpuno svestan, ali je skinut sa aparata i počeo je samostalno da diše. Teško stanje je krenulo na bolje a sa stručne strane kompletnu informaciju daće lekari - rekao je Papopvić.

Podsetimo, Bolingi je po povratku sa reprezentativne pauze otišao na preglede u bolnicu, nakon čega je prosleđen i na Institut, gde lekari nisu prvobitno mogli da ustanove šta se dešava s njim. Ubrzo su ga posetili i iz ambasade DR Konga, potom su i igrači poslali poruku podrške, a kako stvari stoje - Bolingi ide ka boljem.

(Telegraf.rs)

Video: Vojvodina dobila penal u 98. minutu meča i pretvorila ga u pobedu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA