Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksi najavio odlazak na veliki derbi, pa sastanak sa četvoricom reprezentativaca Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stojković ide u Atinu, Tanjgu šalje u Istanbul

  • 1
Dragan Stojković Piksi Foto: FSS

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi odlučio je da u nedelju veče uživo gleda derbi grčkoig šampionata između Panatinaikosa i PAOK-a, kako bi na delu video nekolicinu srpskih reprezentativaca.

Boravak u Atini podrazumeva susret sa reprezentativcima Srbije koji su u Panatinaikosu -  Filipom Đuričićem i Filipom Mladenovićem, kao i zvezdom solunskog kluba Andrijom Živkovićem odnosno uzdanicom atinskog AEK-a Mijatom Gaćinovićem.

Stojković je takođe delegirao zadatke sa ciljem što bolje pripreme za kvalifikacione mečeve sa Mađarskom i Crnom Gorom, tako da će između ostalog nedavno promovisani direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga boraviti u Istanbulu gde će posmatrati utakmicu Fenerbačaea za koji sa uspehom igra kapiten Srbije Dušan Tadić. U goste Feneru stiže Rizespor.

Od povrakta iz Kaunasa i osvojena tri boda protiv Litvanije traje priprema za utakmice koje u idealnom scenariju mogu Srbiji da donesu plasman na završni turnir Starog kontineta na kojem naš državni tim nije bio od 2000. godine.

Podsećamo da je selektor Stojković pre tri dana saopštio širi spisak igrača na koje računa u utakmicama protiv Mađarske i Crne Gore, dok će konačan spisak objaviti 6. oktobra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • to je taj

    29. septembar 2023 | 15:23

    filozof sa dalekog istoka. u kataru od 32 selekcije on zauzme 33 mesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA