≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan sutra može da bude sam na vrhu Superlige: Šok u Lučanima, TSC ispustio pobedu u 93. minutu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladost je posle kornera stigla do boda protiv lidera na tabeli

  • 2

Šokantan rasplet poslednje utakmice dana u 10. kolu Superlige Srbije! Činilo se da će TSC uzeti nova tri boda i zadržati se na vrhu tabele domaćeg prvenstva protiv Mladosti u Lučanima, ali već od sutra ekipa Žarka Lazetića može biti drugoplasirana, ako Partizan bude slavio u Kruševcu. Danas su momci iz Bačke Topole uzeli samo bod - 1:1 (0:1).

Bio je to zaista neverovatan rasplet situacije, pošto je TSC vodio gotovo čitav meč, ali na kraju ipak nije umeo da privede posao kraju.

Poveli su gosti preko Miloša Pantovića u 28. minutu i plivali na tom talasu do 93. minuta. Tada je usledio korner za ekipu Mladosti iz Lučana...

Upućen je centaršut na dalju stativu, a tamo je loptu spremno čekao Janko Tumbasević, koji je bukvalno uspeo da je zakuca u mrežu za veliko slavlje domaćeg tima.

Videlo se po izrazu lica Žarka Lazetića koliko je bio nezadovoljan činjenicom da je njegov tim duboko u nadoknadi i to iz prekida primio gol i ispustio pobedu.

TSC će biti prvi na tabeli bar do sutra i ima 20 bodova na svom kontu, dok je Mladost ostala u vrhu tabele na šestom mestu sa 15.

(Telegraf.rs)

Video: Delije započele navijanje u 31. minutu utakmice protiv Radničkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovo

    30. septembar 2023 | 22:04

    Ima da se roka dok JSD tudjmsnovci ne pobede s sko nista drugo na kraju se neko oklizne i eto prnsltka.Jad i beda

  • Saša

    30. septembar 2023 | 22:20

    Sutra 0~0....20,20,18....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA