≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

S Mačvom nema šale ove sezone: Šapčani preko Uba gaze ka Superligi Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klub kraj Save je došao do nove pobede

  • 1
Efe Uagibe, FK Mačva, FK Jedinstvo Printskrin: Youtube / Mozzart Bet Prva Liga Srbije

Fudbaleri Mačve iz Šapca su nastavili sa odličnim partijama u Prvoj ligi Srbije, pošto su na svom terenu uspeli da savladaju Jedinstvo sa Uba minimalnim rezultatom - 1:0, uz pogodak nigerijskog napadača Efea Uagibea, koji je nedavno i stigao u ovaj klub.

Mačva ove sezone igra veoma dobro, beleže odlične rezultate, te se nalaze tik do OFK Beograda na tabeli. Romantičari su na prvoj poziciji sa 22 boda iz osam mečeva, dok je Mačva osvojila 16, ali uz utakmicu više od ekipe sa Karaburme.

Fudbaleri Mačve su nadmašili sva očekivanja, te su od predviđene borbe za opstanak uspeli da dođu do drugog mesta, koje doduše, može da im se "oduzme" veoma lako, pošto Smederevo i Tekstilac tek igraju svoje utakmice, a eventualnom pobedom bi zaobišli Šapčane.

Kada je reč o utakmici sa Jedinstvom, viđena je prava tvrda utakmica u Šapcu, koja je rešena u 47. minutu susreta, kada je Efe postigao gol posle lepe akcije, u kojoj Pavle Radunović odlično ostavio loptu Nigerijcu, a ovom nije bilo teško da pogodi sa 16 metara.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti sa meča Mačva - Crvena zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA