Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve što Lautaro može i ume: Poker neverovatnog Martineza, Inter je ponovo na vrhu Serije A

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nerazuri su pregazili Salernitanu na gostovanju

  • 0
Lautaro Martinez Foto: Tanjug / AP

Inter je ponovo na vrhu tabele Serije A i za to najviše može da zahvali neverovatnom Lautaru Martinezu. Čak četiri gola postigao je fudbaler Nerazura na gostovanju Salernitani, čiji će ga navijači "sanjati" u narednim danima i noćima - 0:4 (0:0).

A uopšte i nije delovalo da će Salernitana da prođe kao pregažena na meču sa Interom. Imala je 0:0 punih sat vremena, bila ravnopravan rival, a onda je usledio potop.

Počeo je Lautaro da ih "rešeta", pa je u 62. minutu prvo doneo prednost Interu, da bi tačno 15 minuta kasnije u 77. duplirao razliku na asistenciju Barele.

Ni to nije bio kraj. U 85. minutu pripala mu je čast da izvede penal kojim je zaokružio het-trik, ali je on očigledno želeo više od toga, pošto je četvrti gol postigao u 89. minutu na asistenciju Karlosa Avgusta.

Inter je tako stigao do 18. boda u sezoni, koliko ima i Milan na drugom mestu, ali gradski rival ima dosta goru gol razliku. Nerazuri su na +16, dok su Rosoneri na +7.

U narednom kolu Inter dočekuje Bolonju, a Salernitana koja je pretposlednja na tabeli sa tri boda gostuje Monci.

(Telegraf.rs)

Video: Ovim golom je Mladost šokirala TSC!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA