Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin u Norveškoj dao šesti gol na četiri utakmice! Andrej Ilić je apsolutni hit tamošnje Elitserije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danas je postigao jedan od dva gola koja su Volerengi donela pobedu na gostovanju Sandefjordu

  • 3
Andrej Ilić Foto: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još jedan srpski napadač ovih dana dominira i to ni manje ni više nego na krajnjem severu Evrope! Andrej Ilić koji nastupa za norvešku Volerengu postao je pravi hit tamošnje Elitserije, pošto je na poslednje četiri utakmice uspeo da postigne čak šest golova.

Da, dobro ste čuli! Poslednji od njih dao je danas na gostovanju svog tima protiv Sandefjorda, koji je Volerenga dobila rezultatom 1:2. Lazar je postigao prvi od dva gola u 39. minutu utakmice. Njega možete pogledati ovde.

Prethodno je dva pogotka uspeo da postigne na domaćem terenu u polufinalu Kupa Norveške protiv Bode Glimta, koji je njegov tim ipak izgubio sa 2:4, baš kao i duel sa istim timom u Prvoj ligi Norveške kada je Andrej postigao jedan gol Bodeu.

Ali, Ilić je bio junak još jednog trijumfa Volerenge i to na domaćem terenu protiv Olesunda. Tada je dva puta tresao mrežu gostiju u 17. i u 54. minutu utakmice za konačnih 3:1.

Mnogi se pitaju odakle Ilić u dalekom Oslu. Reč je o fudbaleru Napretka i Javora koji je iz Ivanjice otišao put letonskog RFS-a u kojem se zadržao tri godine. Ove sezone prešao je u Volerengu i za sada mu odlično ide.

Videćemo da li će se ovakva forma nastaviti sve do kraja sezone za Ilića koji je rođen 3. aprila 2000. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Autogol koji je dokusurio Napredak: Ovako je Partizan potvrdio pobedu u Kruševcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA