Vreme čitanja: oko 1 min.

Rendžers otpustio Bila posle samo 10 meseci: Loši rezultati mu presudili u Glazgovu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policajci će morati da pronađu novog...

  • 0
Majkl Bil, Rendžers Printskrin: Youtube / PLZ Soccer - The Football Show

Fudbalski klub Rendžers odlučio je da posle samo 10 meseci otpusti svog menadžera, Majkla Bila zbog loših rezultata u ovoj sezoni, preneo je Bi-Bi-Si (BBC), kao i ogroman broj svetskih medija koji se bave sportom.

Rendžers je u subotu, 30. septembra na svom terenu poražen od Aberdina 3:1 u sedmom kolu škotske Premijer lige, što je Bila poguralo ka otkazu.

- Rezultati u ovoj sezoni su bili ispod očekivanja koja su imali svi u Rendžersu. Zbog toga je doneta odluka da se raskine ugovor sa menadžerom, kao i ugovori trenera u stručnom štabu Nila Banfilda, Demijana Metjua, Harija Votlinga i Džeka Ejda. Uprava Rendžersa zahvaljuje Majklu i njegovim saradnicima na trudu otkako su prošlog novembra došli u klub - navodi se u saopštenju Rendžersa.

Ekipa iz Glazgova se nalazi na trećem mestu na tabeli škotske Premijer lige sa 12 bodova. Bivši fudbaler Rendžersa Stiven Dejvis privremeno je preuzeo ekipu, a njemu će pomagati Aleks Rej, Stiven Smit, Brajan Gilmor i Kolin Stjuart.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA