Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada od zlata, bazen ide kroz kuću: Ovako će izgledati Ronaldova nova vila od 170 miliona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kristijano samo treba da odluči kad hoće da se iseli iz hotela i odmah mu prave vilu

  • 0
Kristijano Ronaldo vila Foto: realista.com

Kao i same trofeje, tako portugalski napadač Kristijano Ronaldo kroz svoju karijeru "skuplja" i raskošne domove čiji vlasnik postaje!

Vilu od 35 miliona evra trenutno zida u okolini Lisabona, već ima sedmospratnu kuću u koju su ugrađena dva olimpijska bazena i fudbalski teren, dok bi u Saudijskoj Arabiji mogao da dobije nestvarno zdanje - od 170 miliona evra!

Tamošnje arhitekte već su koristile veštačku inteligenciju da dizajniraju još jednu vilu koju će dodati njegovoj kolekciji, i to bi mogao biti pravi  dragulj u njegovom carstvu nekretnina.

Fudbaler Al Nasra trenutno živi u hotelu i za apartman se izdvaja 250.000 evra, a kada bude odlučio da se preseli u kuću, što bi navodno trebalo da bude u skorije vreme, dobiće onu iz bajke.

Eksterijer je u tradicionalnom stilu, sa spoljnim prostorom koji se obavija, ogromnim bazenom i više mesta za izležavanje na suncu. Da slučajno ne bi izgoreo na suncu, vila će imati i sobu za zatvoreni bazen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MANSIONISTI👷 (@mansionisti)

Sama vila je mešavina modernog i klasičnog, sa tradicionalnim saudijskim motivima prošaranim svuda. Ulazni hol je veličanstven, sa duplim stepeništem i masivnim lusterom.

Ronaldo je poznat po svojoj zavidnoj kolekciji automobila, a u ovoj "veštačkoj kući" dobio je flotu Ferarija koji se nalaze pored prilaza.


Tu je i neverovatna spa soba sa kadom napravljenom u potpunosti od zlata, a naravno da nijedan Ronaldov dom ne bi mogao da bude bez teretane i dovoljno traka za trčanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA