Vreme čitanja: oko 1 min.

"Siguran sam da u Beogradu...": Selektor Crne Gore naoštren pred Srbiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijateljski duel sa Libanom biće prilika za sve pozvane

  • 9
dragan stojković i miodrag radulović Foto: Telegraf.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović rekao je da bi, u slučaju da njegova selekcija ponovi predstavu iz Podgorice, mogla da se nada dobrom rezultatu protiv Srbije u Beogradu u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ovaj meč se igra 17. oktobra, a pre toga će se komšije oprobati sa Libanom koji je upravo Radulović predvodio u jednom mandatu.

- Duel sa Srbijom i nastavak kvalifikacija biće odlična prilika da se Crna Gora još jednom prikaže na pravi način svim ljubiteljima fudbala - poručio je Radulović nakon što je objavio spisak.

Smatra da "sokole" na Marakani očekuje zahtevan susret.

- Biće od izuzetnog značaja taj meč za oba tima, jer su i Crna Gora i Srbija u igri za plasman na veliko takmičenje. Siguran sam da u Beogradu možemo da ponovimo izdanje iz prvog duela koji je odigran u Podgorici (Crna Gora poražena 2:0, op.a) u kojem smo imali kontrolu igre tokom većeg dela susreta. Ukoliko ponovimo igru iz prvog duela, a igrači će dati sve od sebe da to i urade, verujem da ni rezultat neće izostati - jasan je Radulović.

Prijateljski duel sa Libanom biće prilika za sve pozvane.

- Pred nama su dve utakmice potpuno različitog karaktera i zadataka koji će biti postavljeni igračima. Prijateljski meč sa Libanom biće prava prilika da zapaženiju ulogu dobiju igrači koji do sada nisu imali veliku minutažu, kao i oni koji su po prvi put deo nacionalnog tima", naglasio je Radulović.

Kaže da od svih igrača koji će nastupiti na tom meču očekuje maksimalnu motivaciju i angažovanost tokom svih 90 minuta.

"Verujem da će igrači znati da iskoriste ukazanu šansu i da ćemo prikazati dobru igru i upisati pobedu u odmeravanju snaga sa Libancima - zaključio je Radulović.

Meč sa Libanom 12. oktobra igra se od 18 sati, dok je sa Srbijom pet dana kasnije na programu od 20.45.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljudi

    3. oktobar 2023 | 08:37

    Gotivim piksija ali poslednji put smo ucestvovali 2000.god. Mora da se plasiramo u ovakvoj grupi i u ovakvom olaksavajucem stilu takmicenja

  • el će da ve gleda

    3. oktobar 2023 | 09:22

    andrija milošević đetić milogorac

  • tesla

    3. oktobar 2023 | 11:48

    Nije piksi sam kriv ok on treba malo postavu da promeni i da pojaca odbranu, ali igraci su tu puno vise krivi koji dodju i onako bez volje odigraju utakmice za reprezentaciju jer oni kad hoce oni znaju i to kako da odigraju primer je bio portugal kad smo dobilo 2:1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA