Vreme čitanja: oko 1 min.

Delije izdale proglas za sve navijače koji dolaze na meč sa Jang Bojsom, pa se dotakle i Evrolige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasna poruka najvatrenijih pristalica srpskog šampiona

  • 15
Delije, Marakana Foto: Telegraf

Navijači Crvene zvezde, popularne Delije, izdali su proglas pred utakmicu koju srpski šampion igra protiv Jang Bojsa u 2. kolu Lige šampiona!

Zvezda dočekuje švajcarskog šampiona od 21.00 čas, a očekuje se da Marakana bude ispunjena do poslendjeg mesta.

- Pozivamo sve Zvezdaše i Delije, da u sredu dođu ranije na stadion, kako bi od prvog minuta ceo stadiom bio pun i kako bi od prve sekunde utakmice bili vetar u leđa našem timu sa 100% svoje snage! Takođe, pozivamo sve da budu na svojim mestima kada igrači budu izlazili na teren pred početak, kako bi svi uzeli učešće u novom spektaklu koji se sprema. Da damo sve od sebe i motivišemo ih kako to mi umemo i znamo - poručile su Delije, te se dotakle i Evrolige:

- U četvrtak naš klub igra od 19 časova prvu Evroligašku utakmicu, protiv Asvela u Areni. Ovo je takođe jako bitna utakmica za Zvezdaše i Arena mora biti puna! Sreda - 21 čas - Marakana - dođi na vreme! Četvrtak - 19 časova - Arena - mora biti puna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdas zapad

    3. oktobar 2023 | 13:24

    Delije nebitne ste! Upamtite, ne cinite vi Zvezdu! Zvezdasi cine Zvezdu! Zvezda bez vas moze, vi bez nje nemate smisla!

  • Mane

    3. oktobar 2023 | 13:19

    Hajde da probamo bar jednom u zadnjih 35 godina da bodrilo samo svoj klub. Da probamo bez ratnih pokliča, političkih parola i ostalih van fudbalskih stvari. ZVEZDA je život sve ostalo su sitnice neko ozbiljan davno je rekao. Napred Zvezda!

  • Srbija

    3. oktobar 2023 | 14:18

    Da li je neko video nesto smesnije od navijača zvezde. Kao neke curice su, seka perse. Daj budite musko malo, pa ne moze uvek da vas gura drzava i da vas organizuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA