≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika nesreća u Engleskoj: Navijači upali u teren, tražili da se prekine meč, a čitava priča je potresna

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se dešavalo pred sami kraj meča, a Lejton je vodio sa 1:0 od desetog minuta golom Pigota

  • 2
Navijači u Engleskoj Foto: Printscreen/Youtube

Meč Lejton Orijenta i Linkolna morao je da bude prekinut jer su navijači ušli na teren i to zahtevali od glavnog sudije zbog činjenice da je jedan čovek na tribinama doživeo srčani udar.

Navijači domaće ekipe su prvo dozivali pomoć, a onda su ušli i seli na teren kako bi se ukazalo na zdravstveni problem gospodina iz publike.

- Poslali smo brojne resurse na lice mesta, uključujući službenika za reagovanje na hitne slučajeve, dva medicinska radnika u automobilima za brzo reagovanje i ekipu hitne pomoći. Naš prvi lekar je stigao za otprilike četiri minuta. Pomagali smo jednom čoveku na licu mesta, ali na žalost, uprkos svim naporima naših timova, kasnije je proglašen mrtvim - javljeno je iz hitne pomoći u tom gradu.

Sve se dešavalo pred sami kraj meča, a Lejton je vodio sa 1:0 od desetog minuta golom Pigota.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    4. oktobar 2023 | 14:26

    U zadnjih par dana imamo slučaj našeg vozača autobusa koji je preminuo od srčanog udara u pauzi vožnje. Imamo 40-godišnjeg italijanskog vozača autobusa koji je, sve su prilike, takođe imao srčani ili moždani udar i izgubio kontrolu pa je autobus pao sa mosta. Preminula je 21 osoba. A evo sada i navijač u publici. Događalo se ovo i ranije, ali ne ovako često. Povećan broj slučajeva "iznenadnih" smrti nije počeo sa Koronom, već sa vakcinom. Trebalo bi ispitati da li postoji veza između vakcine i ovih slučajeva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA