≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Genk doveo igrača poreklom sa Kosova na konferenciju za meč sa Čukom: "I ja malo govorim srpski"

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je napadač Andi Zećiri

  • 1
Andi Zećiri Foto: Telegraf

Da li je u pitanje neka vrsta provokacije ili se jednostavno tako namestilo, to već ne znamo! Ali je činjenica da je Genk za konferenciju za medije pred meč Čukaričkim izabrao igrača albanskog porekla sa Kosova i Metohije!

U pitanju je Andi Zećiri koji je rođen u Švajcarskoj i ima tamošnje državljanstvo, dok su njegovi roditelji iz Uroševca.

Zećiri je na pitanja odgovarao na francuskom jeziku, a jedno od njih, od strane belgijskih medija, bilo je vezano za njegovo poreklo. Tom prilikom napadač Genka je rekao:

- Moja porodica živi jako blizu Srbije (mi bismo rekli u Srbiji), čak i ja malo govorim srpski. Što se tiče utakmice, neće doći na nju.

A kada je u pitanju sam meč protiv Čukaričkog, Zećiri je poručio:

- Znamo sastav Čukaričkog i znamo šta mogu da urade. Pružićemo sve da bismo došli do pozitivnog rezultata. Verujem u saigrače i verujem da sutra možemo da pokažemo koliko vredimo. Igranje u Evropi oduvek je bio san. Nadam se da ćemo što više pobeda ostvariti i otići što dalje. Međutim, spremamo se iz utakmice u utakmicu i fokusirani smo na svaki meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA