Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle poraza od Balkanija, trener Dinama iz Zagreba najavio ostavku: "Ne znam da li ostajem..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nezamislivo je ovo za mene"

  • 1
Sergej Jakirović Printscreen/Youtube

Dinamo Zagreb je u 2. kolu Lige konferencija gostovao ekipi Balkanija u Prištini, i tom prilikom doživeo jedan od najsramnijih poraza u svojoj istoriji. Umesto lakog trijumfa "Modrih", dogodila se katastrofa. Balkani je golovima Krezijua u 44. i Hamidija u 83. minutu stigao do istorijskog trijumfa.

Nakon meča trener Dinama Sergej Jakirović istakao je da je ovo najteži poraz u njegovoj karijeri, te da ne zna hoće li još uvek biti na klupi zagrebačkog tima.

- Čestitam Balkaniju na apsolutno zasluženoj pobedi. Oni su danas radili ono što sam ja hteo da mi radimo. Pokušali smo nešto sa izmenama, ali nije išlo. Izvinjavam se svim navijačima Dinama koji ovo ne zaslužuju. Ja snosim odgovornost za ovo, ali i igrači trebaju da se zapitaju šta rade jer ovo klub poput Dinama ne zaslužuje - rekao je strateg Dinama.

Istakao je da je jutro pametnije od večeri i da će odluku da li ostaje saopštiti nakon prespavane noći.

- Ne znam da li je za mene ovo zadnja utakmica. Doneću odluku kad prespavam jer smatram da sam i ja odgovoran za ovo. Najgore je kad govoriš da te neko buši, ali kad izađeš na teren, onda moraš da se zapitaš zašto se to događa. Ovo je za mene najteži poraz. Ovo nema veze s vezom, ovo je bruka. Nezamislivo je ovo za mene - rekao je razočarani Jakirović.

Dinamo svoj naredni meč u Ligi konferencija igra protiv Plzena na "Maksimiru", a on je na programu 26. oktobra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA