Vreme čitanja: oko 1 min.

"Neka odluči šta želi": Zvezdi dao gol u LŠ, rekao da hoće da igra za Srbiju, pa ga Švajcarci "otpisali"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor Švajcarske mu je ostavio prostora

  • 4
Filip Ugrinić Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i Jang Bojsa remizirali su u utakmici 2. kola Lige šampiona, gde je rezultat bio 2:2 na Marakani. Jedan od strelaca na meču bio je i Filip Ugrinić, srpski "Švajcarac", koji je prošao njihove mlađe kategorije.

Filip Ugrinić je nakon utakmice davao izjavu medijima na Marakani, gde je rekao da je nekada navijao za Zvezdu, dok je istakao i da želi da igra za Srbiju.

- Šta da vam kažem, postoji! Ništa nisam čuo za sada. Švajcarska se javila, tako da videćemo kako će da ispadne. Nije samo na meni, treba tu interes obe strane, za sada je tu interes Švajcarske - rekao je Ugrinić, a čini se kao da su njegove reči i došle do selektora obe reprezentacije.

Naime, selektor Švajcarske, Murat Jakin, objavio je spisak na kom nema Filipa Ugrinića, dok je medijima dao i objašnjenje u kom nalaže da igrač mora da odluči za koga želi da igra.

- Njegovo je pravo, ovo je situacija koja je postojala s nekoliko igrača. Naravno, sve dok ne odigra, ima pravo da bira. Ne želimo da ga pozovemo u reprezentaciju samo da bismo ga osigurali, tu postoje razgovori i obaveza. Svakako, pričamo - rekao je Jakin.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 203

    6. oktobar 2023 | 15:25

    Treba ga pozvati za nasu reprezentaciju. Trebaju nam igraci poput njega na sredini terena

  • 534

    6. oktobar 2023 | 14:50

    Pored Luke Jovića da igra? Nema šanse. Ali šanse nema.

  • Lekler

    6. oktobar 2023 | 15:31

    Nema on kvalitet da bi bio u svajcarskoj ili u srpskoj reprezentaciji...a to sto pravi razliku protiv rastimovane Zvezde to je druga stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA