Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogba suspendovan: Francuz udaljen iz tima, "zamrznuta" mu i plata, Juve sprema raskid ugovora?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogba ima sedam dana da spremi odbranu, a ukoliko sud ustanovi da je kriv, sledi mu četvrogodišnja suspenzija iz fudbala

  • 0
Pol Pogba, FK Juventus Foto: Profimedia

Ne smiruje se situacija oko Pola Pogbe i Juventusa. Nakon što je i drugi uzorak bio pozitivan na sintetički testosteron, morao je da reaguje i klub iz Torina.

Pogbi je zabranjeno da trenira sa ekipom, a osim toga, suspendovana mu je i skoro cela plata.

Ovu informaciju je potvrdio "Lekip", koji je istakao da su čelnici Stare dame odlučili da udalje Francuza iz tima, te mu je samim tim zabranjen pristup trening centru, kao i svaki kontakt sa članovima i zaposlenima u klubu.

Uz to, njegova plata, koja iznosi osam miliona godišnje, "zamrznuta" je skoro u potpunosti, ali će ipak dobiti 42.500 evra.

Uz to, navodi se i da će Juve pokušati da raskine ugovor sa Pogbom, s obzirom na to da je ovom doping aferom francuski fudbaler naneo ozbiljnu štetu imidžu kluba.

Pogba ima sedam dana da spremi odbranu, a ukoliko sud ustanovi da je kriv, sledi mu četvrogodišnja suspenzija iz fudbala.

(Telegraf.rs)

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA