Vreme čitanja: oko 1 min.

Pankov se oglasio posle noći u pritvoru i zahvalio jednom čoveku: "Pokazao da je hrabar, častan i drag"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski fudbaler sada Varšavu smatra svojim drugim domom

  • 2
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Nakon što je proveo noć u zatvoru, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, sada poljske Legije, Radovan Pankov, vratio se u Varšavu!

I odmah se obratio otvorenim pismom, pošto je iza rešetaka bio zbog navodnog sukoba sa članom obezbeđenja AZ Alkmara. Podsetimo, Pankova su optužili da je gurnuo radnika obezbeđenja, a ovaj je pao u polomio ruku.

- Želim da se zahvalim svim Legionarima, ljudima iz kluba i našem hrabrom i ponosnom vlasniku i predsedniku Darijušu Mioduskom. Sada sam još srećniji što sam izabrao ovaj klub, jer promoviše iste vrednosti koje ja propagiram: čast, dostojanstvo, ponos i porodicu - počeo je Pankov i nastavio:

- Želim da se posebno zahvalim premijeru Republike Poljske Mateušu Moravjeckom, koji je stao iza nas i pokazao da je hrabar, častan i drag čovek, kao i svi Poljaci koji uspešno sebe predstavljaju širom sveta. Sve do juče imao sam jednu kuću, onu u Srbiji, ali od sada smatram Varšavu i Poljskom mojim drugim domom. Moja porodica i ja ovo nikada nećemo zaboraviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leld

    7. oktobar 2023 | 18:29

    Igrao i zvezdi, a prica o casti i dostojanstvu, vruhunac licemerja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA