≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pazaru više prijao prekid od sat vremena: Evrogol Flora protiv Voše, asistencija Sume

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šansu da debituje dobio je i Marko Šćepović

  • 2
Novi Pazar Printscreen/Youtube

Fudbaleri Novog Pazara savladali su Vojvodinu sa 2:0 u okviru 10. kola Superlige Srbije rezultatom 3:1 (0:0). Utakmicu je obeležio prekid u prvom poluvremenu kada su domaći navijači ubacivali petarde na teren, a one su eksplodirale ispred golmana Novog Pazara, Mirkovića.

Sudija je tada odlučio da povuče ekipu sa terena dok se ne isprazni tribina sa koje je ubačena pirotehnika, pa je meč nakon nekog vremena nastavljen.

Domaći tim došao je do vođstva u 57. minutu preko Flora. Portugalski fudbaler koji inače igra u poslednjoj liniji tima, napravio je četiri kontakta sa loptom, opalio po njoj sa nekih 20-ak metara, a ona završila iza leđa Carevića.

Trener Novosađana pokušao je izmenama da razdrma svoj tim, ali bez uspeha. Domaća ekipa je duplirala prednost u 76. minutu kada je posle šuta Karaklajića zakačila jednog fudbalera Vojvodine, promenila putanju i prevarila Carevića.

Prilku da debituje pred odmaćim navijačima dobio je i Sejduba Suma koji je, zajedno sa Markom Šćepovićem, ušao na teren u 79. minutu.

Vojvodina je preko Vukanovića uspela da smanji prednost domaćina u 82. minutu. Samo tri minuta kasnije domaći tim rešava pitanje pobednika. Lucidni Sejduba Suma je idealno uposlio Adešinu, a ovaj iz neposredne blizine savladao Carevića.

Posle ovog meča Novi Pazar  zauzima devetu poziciju sa 13 osvojenih bodova, dok je Vojvodina na sedmom sa 14.

U narednom kolu Pazarci dočekuju Čukarički, dok Voša na svom terenu igra protiv Radnika iz Surdulice.

(Telegraf.rs)

Video: Savić: Zvezda može da pobedi Jang bojs, svi očekujemo njen trijumf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    7. oktobar 2023 | 19:42

    Gostovanje u Novom Pazaru je kockanje sa životom. Ovako divljanje nije prvi put već redovna pojava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA