≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle Sume navijači Partizana imaju novog miljenika: Zahid plesao protiv Mladosti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osećam zaista i dobro i spremno, a tih odigranih 82 minuta na terenu su za mene bili veoma važni kako bih svoje telo približio najboljoj mogućoj formi, kaže vezista

  • 9
Gajas Zahid Foto: FK Partizan

Voli Partizanova publika pobede, dobre rezultate, ta činjenica dodatno je potkrepljena euforijom usled prvog mesta na tabeli Superlige. ali jednako voli da na terenu vidi dobar potez, dribling, fudbalski vic i, čini se, da su konačno dočekali igrača u čijim majstorijama će uživati. Gajas Zahid je u subotu uveče na stadionu u Humskoj dobio ovacije posle meča sa Mladošću (2:0), ne samo zbog činjenice da je “kumovao” kod oba gola crno-belih, već prevashodno zbog serije poteza svojstvenih samo igračima plemenitog kova, onima koji fudbal drže u malom prstu i u stanju su da navijače podignu na noge.

Zahid je do sada mahom počinjao kao rezervista i to s razlogom, jer se kasno priključio timu, ali je protiv Lučanaca prvi put dobio priliku da startuje i opravdao poverenje. Iako isprva nije igrao na svojoj poziciji, već više kao bočni ofanzivac, fudbaler je pokazao raskošno znanje, viziju i veštinu “puneći oči” publici koja mu je prilikom izmene skandirala ime...

Upitan čime je najzadovoljniji posle duela sa Lučancima, Zahid kaže:

- Prvenstveno dobrom igrom, imali smo punu kontrolu nad utakmicom sa puno šansi. Kada prekoputa sebe imate tim koji je dobar u odbrani, onda morate da budete strpljivi da biste postigli gol. Tako je i bilo i u drugom poluvremenu, postigli smo dva gola – kaže Gajas Zahid.

Igor Duljaj je otkrio da je sa vezistom imao dogovor da sam dođe i kaže kada oseti da je spreman i da će istog trenutka početi meč.

- Sada se osećam zaista i dobro i spremno, a tih odigranih 82 minuta na jučerašnjem meču su za mene bili veoma važni kako bih svoje telo približio najboljoj mogućoj formi.

Norvežanin je već zavoleo Beograd, u toj meri da tokom pauze I odmora neće napuštati Srbiju, ostaće sa porodicom u srpskoj prestonici.

- Porodica mi je u Beogradu i zaista uživamo. Privikli smo se i tokom pauze ćemo ostati ovde. Beograd je lep grad.

Ne ostavlja dilemu kome posvećuje novi gol u dtresu crno-belih.

- Uvek je za porodicu – ističe Gajas Zahid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule123

    8. oktobar 2023 | 12:24

    sad se moze ocekivati da mu pocnu dolaziti prijetnje iz tirane kao miroticu..zar ne tiranci..znate vi kako se to radi kad partizan ima nekoga ko vam zagorcava zivot..nama navika da vsa talacimo a vama da pljackate i otimate..ljudskot vas nikada nije krasila--da znaju i mladje generacije o klubu koji je nastao u tirani sa radnom dozvolom u srbiji i lazno srbuje..i laszno dobija titule..al sve ima kraj pa i ovo vase bezakonje..

  • Penaltizan

    8. oktobar 2023 | 13:50

    Samo pošteno.

  • ДС

    8. oktobar 2023 | 14:10

    Страшнооо.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA