Vreme čitanja: oko 1 min.

Savić: "Znali smo da moramo da pobedimo, trijumf više ne sme da se dovodi u pitanje"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivanić i Olajinka su bili veoma raspoloženi

  • 1
Boris Savić Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u uzbudljivoj utakmici ekipu Radničkog u Kragujevcu sa 4:3, u okviru 11. kola Superlige Srbije.

Izuzetno zanimljivo bilo je na "Čika Dači", gde je domaći tim itekako namučio aktuelnog šampiona, a utiske nakon meča, izneo je pomoćnik Barka Bahara, Boris Savić.

- Bitna pobeda za nas, pogotovo posle nešto slabijeg ulaska u sezonu. Znali smo da danas moramo da pobedimo. Nažalost, rano smo primili gol, ali uspeli da preokrenemo i onda umesto da privedemo utakmicu kraju, dolazimo do toga da Radnički pogađa u nadoknadi. To da se pobeda dovodi u pitanje, ne sme više da se dešava - počeo je mladi stručnjak.

Ivanić i Olajinka su bili veoma raspoloženi.

- Bitno je za njih da su pogodili, pogotovo za Pitera koji je manje igrao u poslednje vreme, ali je pokazao da je reč o kvalitetnom fudbaleru. Što se Ivanića tiče, on je ponovo pokazao kvalitet i koliko nam je značajan. Nedostajao nam je dok je bio povređen.

Sledi reprezentativan pauza...

- Važna pauza za nas, da možemo da se regenerišemo i rešimo sitne probleme sa povredama. Dosta igrača nam odlazi sa reprezentacijom, ali se nadam da ćemo biti zdravi i spremni za nastavak - podvukao je Savić.

(Telegraf.rs)

Video: Sporna situacija u Kragujevcu: Ušao igrač koji nije u protokolu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tirana je zabrinuta

    8. oktobar 2023 | 18:06

    koga sad smenjujte..sudije na raport penal nisu svirale a ni njima nikoga iskljucili..kako su bezobrazni..zar da drzavna opajdara strepi od poslednjeg na tabeli..milione ste bacili za kilave igrace..a tirana se nada,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA