≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Parižani za sat vremena srušili Ren i održali korak za timovima iz vrha

Vreme čitanja: oko 1 min.

Monako i dalje lider, ali je na čelu velika gužva

  • 1
Kilijan Embape, PSŽ - Ren Foto: Tanjug / AP

Nisu dobro započeli učešće ni u Ligi 1, tokom nedelje su razbijeni u Njukaslu u Ligi šampiona, ali su na vreme uspeli da se oporave i u šampionatu makar održe korak za liderom Monakom.

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Ren na "Roažon Parku" 3:1 u poslednjoj utakmici osmog kola francuske Lige 1 i na taj način došli do 15 osvojenih bodova u novoj kampanji.

Bio je domaćin tvrd rival u prvih pola sata, ali kada je brava jednom otključana nije bilo kraja.

Vitinja je u 32. minutu pogodio posle asistencije Usmana Dembelea, da bi već u 36. Ašraf Hakimi iskoristio pas Vorena Zair-Emerija.

Igrao se 56. minut kada je Ludovik Blas asistirao Amineu Guiriju za povratak u život, međutim već u 58. je Randal Kolo Muani zapečatio sudbinu rivala.

Do kraja duela je isti igrač dao gol koji je poništen zbog ofsajda, Kilijan Embape propustio dve kolosalne prilike, dok je Bertug Jildirim u 86. zamalo uneo neizevsnost u poslednjih nekoliko minuta, ali je prečka bila saveznik Đanluiđija Donarume.

Dan u Francuskoj obeležio je i prekid duela Monpeljea i Klermona pri rezultatu 4:2 u četvrtom minutu nadoknade jer su domaći navijači gostujućeg golmana pogodili bakljom, baš kao i bod koji je konačno osvojio davljenik Lion na gostovanju Lorijenu (3:3) uprkos vođštvu od dva gola u jednom momentu.

U preostalim okršajima Brest je odigrao 1:1 sa Tuluzom, dok su Lans i Lil odigrali takođe 1:1.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Delije izviždale fudbalere PSŽ-a pri dolasku na Marakanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA