≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Promašaj godine jednog od najboljih fudbalera sveta: Embape obišao golmana, potom je ovo uradio...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dešava se i najboljima

  • 0
Kilijan Embape Foto: Printskrin / YouTube/ TV Arena sport

Fudbaleri Pari Sen Žermena vratili su se na pobednički kolosek posle bruke protiv Njukasla u Ligi šampiona. Ren je platio ceh i na svom "Roažon Parku" je poražen sa 3:1.

Vitinja, Ašraf Hakimi i Randal Kolo Muani su bili strelci za goste, ali ne i Kilijan Embape, koji je tako vezao i četvrti duel bez datog gola.

Serija koja zaista nije strašna, ali kada ste jedan od najboljih fudbalera sveta lako upadate u oči. Posebno kada vam se dogodi i jedan od najvećih promašaja karijere...

Igrao se 86. minut, sevnuo je kontra-napad Parižana, franucski napadač je ubacio u svoju brzinu, obišao Stiva Mandandu, ali nije uspeo da pogodi. Loptu je umesto u praznu mrežu poslao "nebu pod oblake" i tako se propisno obrukao.

Verujemo da ovo neće previše poremetiti Kilijana i treba reći da je to samo još jedan pokazatelj da su i oni najbolji od krvi i mesa. Na kraju krajeva njegov tim je upisao trijumf.

(Telegraf.rs)

Video: Veliki Embape priredio rođendasko iznenađenje za Fejsinog sina: Kad ti idol iz snova pošalje poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA