≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši štoper Zvezde sija u Španiji: Leković ponovo dao gol za drugi tim Viljareala, majstorski načeo Espanjol

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ozbiljno se nameće prvom timu kao opcija

  • 5
Stefan Leković Foto: Printscreen/Youtube

Fudbaleri Viljareala B ušli su u odličnu formu u poslednjih nekoliko kola, te su u 10. rundi Segunde savladali Espanjol na svom terenu sa 3:1, a strelac prvog gola za domaće bio je Stefan Leković, bivši štoper Crvene zvezde.

Mladi Leković se u 13. minutu snašao posle lopte Lanćija i iz okreta, sa nekih 7-8 metara, pogodio donji desni ugao i malu mrežu.

Nakon toga je Paskval u 26. minutu povisio na 2:0, da bi Puado četiri minuta pre kraja prvog poluvremena vratio tim iz Barselone u igru.

Ipak, strelac drugog gola je prelepim udarcem izvan kaznenog prostora u 70. minutu zacementirao pobedu i ukazao na drugi tim Viljareala da neće biti nikome lak zalogaj u drugoj ligi Španije.

Leković je bio jedan od najbolje ocenjenih igrača utakmice, a ovo mu je drugi pogodak za B ekipu "žute podmornice", pa nema dvojbe da se iz prvog tima pitaju da li je već sad vreme da ga uzmu u sastav za naredne bitke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM(68)

    10. oktobar 2023 | 08:38

    Piksi, odmah na spisak!

  • alo bre

    10. oktobar 2023 | 08:07

    treća liga

  • Dule

    10. oktobar 2023 | 08:47

    iz laznoga prvaka..a gdje bi drugo nego u trecu ligu..dugo ste vi albanci varali evropu sa laznim velicinam..nema vise svi vas provalilili...jos jedino piksi guta vase fore i fazone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA