Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski trener dobio otkaz zbog rođendanske čestitke: Klubu se nije svidelo ono što je napisao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dugo će pamtiti ovaj dan

  • 6
lopta Foto: MN Press

Srpski futsal trener, Vladimir Jovanović, dobio je otkaz u svom klubu Smrsah iz Vijmse, koji se takmiči u Estoniji. Razlog otkaz je rođendanska čestitka.

Naime, Vladimir Jovanović se našao u nebranom grožđu, nakon što je odlučio da putem svojih društvenih mreža čestita rođendan Vladimiru Putinu, predsedniku Rusije.

On je napisao kratko.

- Živi dugo, imenjače. Srbi i Rusi braća zauvek - napisao je Jovanović, što je zasmetalo čelnicima njegovog kluba.

Ubrzo je stigao i odgovor kluba.

- Završili smo saradnju zato što se trener neprihvatljivo ponašao na društvenim mrežama. Ne možemo da dopustimo sebi da se naš glavni trener tako ponaša dok traje rat. Jovanović je rekao da razume odluku kluba. Rekao nam je da taj post na fejsbuku nije imao političku konotaciju. Znamo da su Srbi prijateljski nastrojeni prema našim istočnim komšijama, pa nije očekivao da će njegova čestitka naići na tako oštre reakcije - rekao je direktor kluba Andrej Golovin estonskim medijima.

Potom se ponovo i oglasio trener Jovanović.

- Uvažavam svakog, ali niko na planeti ne može da mi govori kako ću da razmišljam. To se zove sloboda govora, to je demokratija. Žao mi je što sam na tu temu doživeo ovo gorko iskustvo - rekao je Jovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    10. oktobar 2023 | 09:55

    Zapadna klasika ako nisi sa nama onda si terorista

  • Bata

    10. oktobar 2023 | 10:44

    Litvanija, Estonija, Letonija... bagra koja je 45 godina živela na račun Rusije i samo čekala trenutak kada će da im zabije nož u leđa! Od njih se sve može očekivati!

  • Lacko

    10. oktobar 2023 | 11:12

    Zar trener nije imao druga posla? Nepotrebno je zabio prst u oko ogromnom broju ljudi ciju platu prima. I trebao je da dobije otkaz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA