Vreme čitanja: oko 1 min.

Odveo devojku na more, pa saznao da je u centru skandala: Reprezentativac Italije sumnjiv zbog klađenja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tonali i Zanilo navodno su se ilegalno kladili

  • 0
Sandro Tonali Foto: Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mini odmor na koji je reprezentativac Italje Sandro Tonali otišao sa devojkom Đulijet Pastore, mogao bi da presedne vezisti Njukasla nakon vesti koje je objavio tamošnji novinar Fabricio Korona!

Naime, Korona tvrdi da su Tonali i Nikolo Zaniolo dvojica igrača koji su pod istragom zbog kršenja pravila klađenja, odnosno da su se kladili na nelegalnim sajtovima.

Za sada je zvanično pod istragom samo Nikolo Fađoli, fudbaler Juventusa koji je priznao umešanost, ali Korona ističe da se jedan od druge dvojice igrača kladio na svoj tim dok je sedeo na klupi.

Zanimljivo je to da je upravo Korona pre nekoliko meseci prvi javio da je Fađoli umešan u ilegalno klađenje na zabranjenim sajtovima.

Takođe, Korona, koji je nedavno proveo vreme u zatvoru zbog, između ostalog, ilegalnog pribavljanja fotografija i pokušaja da njima ucenjuje klubove i igrače, zapretio je da će prozvati „sve homoseksualne igrače u fudbalu“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA