Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvati saznali sjajne vesti iz Rige, mogu da zahvale i srpskom golmanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Letonci dobili Jermeniju koja je imala priliku da se poravna sa Hrvatskom i Turskom na tabeli

  • 0
Fudbalska reprezentacija Jermenije Foto: Gints Ivuskans / AFP / Profimedia

Neposredno pred derbi grupe D protiv selekcije Turske u Osijeku, fudbalska repezentacija Hrvatske saznala je sjajne vesti iz Rige gde je domaća Letonija odigrala za njih!

Letonci, su, naime, pobedili Jermeniju rezultatom 2:0 (1:0) i tako ovog rivala praktično izbacili iz trke za prolazak dalje. S druge strane, Hrvatima će u preostale četiri utakmice uključujući i ovu sa Turcima, biti potrebno samo četiri boda da Jermene i zvanično otpišu kao svog pratioca.

Hrvatskoj je donekle pomogao i srpski golman Ognjen Čančarević koji brani za Jermene, jer je u 66. minutu bespotrebno sa loptom, i to jednom laganom, napustio 16 metara. Usledio je indirektan udarac posle kog su Letonci dobili korner, a iz njega je usledio drugi gol Danielsa Balodisa.

I to sa igračem manje, jer je domaćim tim u 53. ostao bez Osa koji je zaradio drugi žuti karton. Pomenimo i to da su Letonci prvi gol dali u 39. minutu preko Janisa Ikaunikesa.

Jermenija je ostala na sedam bodova iz šest utakmica, isto toliko ima i Vels koji je odigrao pet mečeva, Letonci su upisali prva tri, dok su Hrvati i Turci u vrhu sa 10 bodova. S tim da su izabranici Zlatka Dalića odigrali samo četiri utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA