≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neviđena bruka srpskog fudbala: Orlići primili devet golova od Engleske!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najubedljiviji poraz u istoriji mlade reprezentacije

  • 64
Harvi Eliot i stefan Mitrović Foto: Andrew Yates / Zuma Press / Profimedia

Jedna od najvećih bruka mlade fudbalske reprezentacije Srbije u četvrtak uveče je viđena na Gradskom stadionu u Notingemu u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Engleska je slavila sa čak 9:1, verovali ili ne!

Selekcija do 21 godine je dobro započela utakmicu pošto je igrač Crvene zvezde Vladimir Lučić pogodio za prednost u 27. minutu, ali je brutalan preokret usledio do pauze.

Serija grešaka golmana Veljka Ilića i defanzive obila se o glavu pa su redom do poluvremena pogađali Džejden Filogen-Bidejs, Lijam Delap i Harvi Eliot.

Već u 53. minutu Noni Madueke je postigao novi pogodak, baš kao i u 59. minutu, da bi 6:1 u 63. doneo strelac prvog pogotka za Engleze.

Delovalo je da su malo spustili gas sa papučice pred finiš duela, međutim nakon auto-gola Luka Subotića u 87. minutu Džonatan Rou i Harvi Eliot ponovo su Orlićima lupili šamar kakav se ne pamti.

Reprezentacija Srbije do 21 godine do ovog meča nikada nije doživela poraz sa razlikom većom od četiri gola.

Posle dva meča Srbija ima 3 boda, dok je Engleska na čelu sa 6 bodova i gol-razlikom 12:1. Ukrajina pravi društvo Gordom Albionu na samom vrhu.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Promašaj godine fudbalera Zvezde: Nije mogao da da, bio je sam

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA