≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ustaške pesme promakle selektoru Hrvatske Daliću: "Nisam ništa čuo, ne mogu to komentarisati"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal na stadionu u Osijeku

  • 11
Fudbal Svetsko prvetstvo SP Katar Hrvatska - Brazil, Zlatko Dalić Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske zakomplikovala je svoj put ka Evropskom prvenstvu pošto je na "Opus Areni" u Osijeku poražen od Turske minimalnim rezultatom.

Jedini gol na meču bio je delo Barisa Jilmaza u prvom poluvremenu, a domaći tim je u završnici ostao bez prilike da izjednači sa bele tačke, pošto je zahvaljujući VAR-u glavni sudija preinačio svoju odluku nakon navognog igranja rukom Hakana Čalhanoglua.

Utakmicu je obeležilo i skandalozno skandiranje sa tribina iako se domaći tim nalazi pod uslovnom kaznom zbog dizanja ustaške zastave nedavno na Rujevici.

- Korak ide za korakom, mlad ustaša pod barjakom. Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije za slobodu i za dom, hrvatski dom - pevali su pojedini domaći navijači, a to je izgleda promaklo selektoru Hrvatske Zlatku Daliću.

On je u izjavi nakon meča čestitao protivniku uz konstataciju da ne pamti kada su odigrali lošije, a na pitanje da prokomentariše uzvike na stadionu on je rekao:

- Neprimerena skandiranja? Nisam ništa čuo, ne mogu to komentarisati.

I pored poraza Hrvati i dalje drže sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman na završni turnir u Nemačkoj.

(Telegraf.rs)

Video: "Ko god ide na nas, neće biti srećan": Selektor Piksi prigrlio "izbornika" Dalića u Kataru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raso

    13. oktobar 2023 | 08:27

    Jesu nasli koga ce to pitati. Taj bi najradje usao medju njih i zapjevao zajedno sa njima. Dok je isla pjesma u njemu je srce jace tukli...Livanjsko srce istinskog ustase.

  • MN CG

    13. oktobar 2023 | 08:44

    Pa ni svoju ustašku pjesmu nemate sramote. Ukrali dio stihova srpske narodne pjesme. Em ste genocidan narod em lopovi neviđeni . Stida i srama nemate a za ljudske osobine neznate.

  • Dule

    13. oktobar 2023 | 08:11

    nevjerovatno je da smo 50 godina zivjeli sa najfasistickijom drzavom u svijetu. jos je cudnije da 90 posto hrvata podrzava tu ideju o besmrtnosti fasizma i da se njome ponose.danas imate skole u hrvatskoj i kafice koji drze slike pavelica i hitlera na zidovima..strasno je koji je to poremecaj jedne umjetne nacije koja nema svoj izvor porijekla..sve je to hibrid ali su fasizam uzeli kao svoj izum i cuvaju li ga cuvaju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA