Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor Crne Gore komentarisao duel Mađarske i Srbije i pohvalio momka koji igra u šampionu tzv. Kosova

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čestitam mu na golovima i debiju, zaslužio je ovo"

  • 1
Miodrag Radulović Foto: Tanjug / AP

Kratku pauzu u kvalifikacionom rasporedu selekcija Crne Gore iskoristila je kako bi u duelu sa Libanom videla na koje snage može da se osloni pred završne borbe.

Podgorica je videla neke nove snage, posebno Edvina Kuča, fudbalera šampiona tzv. Kosova Balkanija, koji je dva puta bio strelac u trijumfu 3:2.

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović izjavio je da je proba bila uspešna, da su pojedinci odmorili, a u izjavi je pomenuo i najboljeg pojedinca na meču.

- On je dugo kapiten tima koji igra evropska takmičenja, vidi se da ima iskustvo i mirnoću. Čestitam mu na golovima i debiju, zaslužio je ovo.

Prokomentarisao je Radulović i predstojeći duel Mađarske i Srbije u Budimpešti.

- Svi smo mislima u Beogradu, gledaćemo i taj duel Mađarske i Srbije, a pokazalo se do sada koliko je grupa ujednačena. Mislim i da će biti još neočekivanih rezultata - izjavio je Midorag Radulović.

(Telegraf.rs)

Video: Selektor Crne Gore prozvao arbitre: Treći put nam se dešavaju "slučajnosti" s francuskim sudijama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baka

    14. oktobar 2023 | 20:38

    Naravno da cestita divnom momku i odlicnom fudbaleru . A to sto igra za šampiona Kosova , to mu je samo plus, jer igra kvalifikacije lige šampiona. A Partizan ( a to je tim ciji je jedan od simbola bio i ostao Fadilj Vokri ) se u kvalifikacijama obrukao . Svi ga isprasili. No je vaznije bilo da mu je predsjednik - M.Vucelić. A o njemu ne treba trositi rijeci. Ps Nekada sam bio veliki navijac Partizana . Ali od kad su partizani postali četnici , prepustam navijanje onima koji imaju zeludac za to .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA