Vreme čitanja: oko 1 min.

Son rame uz rame sa Širerom, Anrijem, Salahom... Totenhem ponovo pokupio nagrade Premijer lige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Postekoglu takođe ispisao istoriju

  • 0
Son Hjung Min, Totenhem Foto: Tanjug / AP

Pomalo šokantan lider Premijer lige u toku druge reprezentativne pauze je Totenhem. Zajedno sa ljutim rivalom Arsenalom imaju po 20 bodova nakon osam mečeva, ispred Mančester sitija, Liverpula i drugih takmaca, pa bi borba za šampionski naslov mogla biti nikad interesantnija.

Sparsi su hit šampionata, samim tim i njihovi članovi kupe različita priznanja. Tako je nakon Džejmsa Medisona koji je bio najbolji igrač u avgustu to priznanje sada pokupio Son Hjung Min, strelac čak šest golova na četiri duela u septembru.

Het-trik protiv Barnlija, dva gola Arsenalu i pogodak Liverpulu doneli su mu laskavo priznanje po četvrti put u karijeri, pa je sada izjednačen na večnoj listi sa legendama poput Denisa Bergkampa, Tjerija Anrija, Alana Širera, Frenka Lamparda, Pola Skolsa, Mohameda Salaha, a društvo im prave i Markus Rašford i Džejms Vardi.

Nagradu za njaboljeg trenera meseca drugi put uzastopno je dobio Angelos Postkoglu. Pevci su sa tri pobede i nerešenim rezultatom izbili na čelo tabele, a Grk je ispisao istoriju kao prvi menadžer ikada koji je tokom prva dva meseca u karijeri u Premijer ligi dobio to priznanje.

Bruno Fernandeš je pokupio lovore najbolji gol u septembru za svoj volej protiv Barnlija.

(Telegraf.rs)

Video: I Eriksen je pogodio, za više nego ubedljivo vođstvo Totenhema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA