≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni Tijeri Anri pričao o "narodnjacima" u Sarajevu: "Išao sam do tašte i jeo ćevape, žena mi je odavde"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na pitanje hoće li Francuzi proslaviti pobedu uz tradicionalnu folk muziku, imao je spreman odgovor

  • 0
Tijeri Anri Foto: Profimedia/Armin Durgut

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine nije mogla do senzacije u trećem kolu grupe H kvalifikacija za U-21 Evropsko prvenstvo pošto je poražena od Francuske sa 2:1. Na sarajevskoj Grbavici izabranici Igora Jankovića su rezultatom 2:1 poraženi od Francuza koje s klupe vodi Tijeri Anri koji je ispričao nekoliko veoma interesantnih stvari koje su bile nepoznate ili manje poznate balkanskoj javnosti.

Legendarni francuski napadač oženio je Andreu Rajačić, rođenu Sarajku. Na konferenciji za medije uoči utakmice najavio je da će posetiti tasta i taštu, dok je nakon susreta otkrio da je kod njih jeo ćevape.

- Otišao sam do njih, jeo sam ćevape, ali sam se morao da se koncentrišem na utakmicu. Sutra imamo slobodan dan pa ćemo da se odmorimo - rekao je Anri.

- Čestitke BiH, jako su dobro igrali. Znali smo da će biti teška utakmica i tako je i bilo. Nastavili smo da pritiskamo, te smo došli do gola - dodao je Anri, pohvalivši nastupe dvojice bosanskohercegovačkih reprezentativaca, Admira Bristrića i Ivana Bašića.

Na pitanje hoće li Francuzi proslaviti pobedu uz tradicionalne "narodnjake", imao je spreman odgovor.

- Ne znam hoće li se ta ideja svideti mojim igračima, ali moja supruga je iz BiH pa poznajem vašu kulturu, imao sam priliku da je čujem. Ne znam da plešem, ali jako mi se sviđa vaša muzika - zaključio je Anri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA