≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kadetski derbi crno-belima: Zvezda dominirala, Partizan pobedio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli u većem delu meča dominirali i propustili veliki broj prilika

  • 0
Kadeti Fk Partizan Foto: FK PARTIZAN

Uvertiru za večiti derbi između Zvezde i Partizana koji je zakazan za 20. decembar napravili su kadeti pomenutih selekcija, a uspešniji su bili crno-beli koji su slavili sa 2:1. Izabranici Đorđija Ćetkovića su do trijumfa stigli posle preokreta, pošto su nakon prvog poluvremena imali zaostatak od jednog gola.

Meč je odigran na SC Teleoptik, dok je u junaka meča izrastao Eldin Bajrmanović. Pomenuti fudbaler je propustio prethodni duel koji su crno-beli igrali protiv Grafičara, a u ovom susretu šansu je dobio sa klupe.

Zvezda je do vođstva došla preko Uroša Đorđevića u 29. minutu. Valja napomenuti da su crveno-beli tokom većeg dela utakmice bili bolji rival, dok je mrežu crno-belih začarao golman Vukašin Jovanović.

Ipak, na scenu je stupio Bajramović. Prvo je u 62. minutu pogodio za izjednačenje, a onda je u 85. doneo pobedu svom klubu.

Nakon ovog kola Partizan zauzima prvoplasiranu poziciju na tabeli, dok je Zvezda treća uz utakmicu manje. Na drugom mestu nalazi se Vojvodina.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Partizan dobio penal protiv Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA