≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se čovek koji se umalo pobio s Milinković-Savićem: "Znamo šta su pričali, otišli su kući bez bodova"

Vreme čitanja: oko 1 min.

I dalje - nije jasna njegova provokacija

  • 23
Srbija Mađarska Printscreen/ RTS 1

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u Budimpešti od Mađarske sa 2:1 u meču 6. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i to sa 2:1, identično kao što je bilo i u Beogradu, čime su Orlovi malo sebi zakomplikovali i plasman na EURO.

Međutim, nakon utakmice ove dve repreznetacije, viđene su i čarke na terenu gde su glavne uloge imali Vanja Milinković Savić, golman iz Srbije, kao i Žoltan Kalmar iz Mađarske, koji su umalo došli i do tuče na centru igrališta.

Milinković-Savić je ispucao loptu, da bi ga potom Kalmar prozivao, a onda je Vanja bio taj koji ga je "zvao" na ferku.

Posle utakmice, oglasio se i Kalmar za mađarske medije, gde je rekao zbog čega je to uradio.

- Ne znam šta bi trebalo da uradimo kako bismo dobili poštovanje od ovakvih timova. U nama je proradio inat: čitali smo šta su rekli kad su dolazili u Budimpeštu. Stigli su ovde arogantni, a vratili su se kući bez bodova - rekao je Kalmar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • laku noc

    15. oktobar 2023 | 13:02

    Svaka cast Madjarima!!!A ovi nabedjeni igraci bi mogli malo da olade jer nisu ni za k..Jeste da kod nas ima toga da volimo da pljujemo ( Mihajlovic) da hvatamo za mosnice( Bata Mirkovic) ali to su bili igraci Svetske Klase za razliku od ovih danas!!!tako da treba da cute i da prihvate sve a ne da glume nwko i nesto jer to iz ovog ugla nisu nikako!!

  • Orao

    15. oktobar 2023 | 12:56

    Dobro,pobedili ste sreća vam je bila naklonjena! Jesu ORLOVI BILI BOLJI ALI LOPTA NIJE HTELA U VAŠ GOL! Biće prilika još igraćete sa nama! Vama srećno bilo u nastavku i plasmanu na EVROPSKO PRVENSTVO UZ ŽELJU DA BUDETE SA NAMA U GRUPI! Lopta je okrugla pa šta bude.

  • Lucifer

    15. oktobar 2023 | 12:48

    Кад не користиш своје шансе, кад не знаш да се поставиш у нападу да те не хватају у офсајд замке и кад ти је одбрана шупља јер се упорно форсира формација за коју немамо адекватних играча (3-4-3 или 3-5-2 уместо да играмо 4-4-2 или 4-2-3-1), онда пораз јесте заслужен.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA