Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nismo se plašili ni jačih reprezentacija od Srbije, da pokažemo od čega su satkani Crnogorci"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Napadač Crne Gore ističe da će na Marakani istrčati 11 lavova

  • 2
Stefan Mugoša Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbaleri Crne Gore samouvereni su i izjavama pred dolazak na Marakanu, gde ih u utorak od 20.45 čeka duel protiv Srbije, gde je faktički u pitanju direktan duel za drugo mesto i plasman na Evropsko prvenstvo.

Iz tabora "Sokolova" ističu da se ne plaše pred meč protiv Srbije, koja važi za favorita na ovom meču.

Stefan Mugoša, napadač korejskog Inčon junajteda ističe da se nisu plašili ni mnogo jačih reprezentacija i da i oni imaju svoje adute.

- Kod njih je verovatno drugačije posle utakmice u Budimpešti, a mi smo fokusirani samo na sebe. Srbija je izgledala ozbiljno protiv Mađarske, ali svakako ima mane i tu treba da tražimo priliku - rekao je Mugoša.

- Fudbal je živa materija, ne možete unapred da "nacrtate" stvari, a mi znamo da nas čeka veoma težak meč. Veliki je ulog i nadam se da ćemo uz pomoć navijača, koji dolaze u velikom broju, stići do povoljnog rezultata - istakao je Mugoša, koji ističe da zna prednosti i mane Srbije.

- Možemo da izdržimo nalete Srbije. Imaju veliki napadački potencijal, ranjivi su u odbrani i nisam siguran da će se tek tako zaleteti u napad. Nikad nismo bili bliže Evropskom prvenstvu i imaćemo šta da pokažemo u Beogradu. Bitno je da budemo skoncentrisani, detalji mogu da odluče - ovakve utakmice rešavaju prekid, nepažnja - ističe napadač Crne Gore, koji kaže da će na Marakani istrčati 11 lavova.

- Hrabrost se ne dovodi u pitanje. Igrali smo i protiv većih reprezentacija, pa se nismo plašili. Kao što je Nikola Krstović rekao: "Treba nam 11 lavova na terenu". Da pokažemo od čega su satkani Crnogorci. Srbija ima ozbiljnu reprezentaciju, ali imamo i mi svoje adute. Srbija možda ima jači i na tržištu skuplji tim, ali kada igraš za reprezentaciju i predstavljaš svoj narod i državu, kad čuvaš i braniš ono što je sveto, može protivnik da vredi ko zna koliko miliona. Uopšte nas ne zanimaju takva poređenja - zaključio je Mugoša.

(Telegraf.rs)

Video: Stojković: Sva moja pažnja je usmerena ka utamici sa Mađarskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA