≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

BH Fanatikosi posle prekida meča u Lihtenštajnu spremaju poseban performans za Portugal: Evo šta će uraditi

Vreme čitanja: oko 1 min.

U komšiluku strahuju od novog prekida

  • 0
Navijači BiH zovu crnogorske navijače na pečenje Foto: MN Press

Utakmica Bosne i Hercegovine protiv Portugala privlači mnogo pažnje, pogotovo nakon što je prethodni meč selekcije naših zapadnih komšija bio prekinut i to dva puta od strane BH Fanatikosa koji su ubacili pirotehniku na teren u znak protesta zbog rada tamošnjeg Fudbalskog saveza.

Oni su najavili da neće mirovati ni na meču protiv Portugalaca koji je važan za tamošnju selekciju, jer je Bosna i Hercegovina i dalje u borbi za drugo mesto koje vodi na EURO, pored Portugalaca koji su tu brigu već prebrinuli.

Zbog toga se strahuje od novog prekida, ali su BH Fanatikosi pozvali sve da na tribine dođu sa jednim posebnim rekvizitom, jer spremaju svojevrstan performans.

Naime, oni žele da svi na stadion dođu sa zastavom sa ljiljanima, a uz to se pominje da će se pevati pesma koja se dugo nije pevala na tribni, prenosi portal Klix.ba.

Inače, Fudbalski savez Bosne i Hercegovine je jasno naglasio da će na stadion u Zenici moći da se uđe samo sa nacionalnim obeležjima, tako da će biti zanimljivo videti šta će biti sa onima koji dođu sa pomenutom zastavom sa ljiljanima.

Meč se igra od 20.45 časova u ponedeljak.

(Telegraf.rs)

Video: Stojković: Ja ću fudbalere da odvedem na Evropsko prvenstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA