≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mitrović: "Da nam je neko ovo neko ponudio pre početka kvalifikacija..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nadam se dobrom rezultatu za nas", poručio je golgeter Orlova

  • 8
Konferencija za medije, selektor Dragan Stojkovic Piksi, Aleksandar Mitrovic Foto: Nikola Anđić

Sudeći po rečima koje je izrekao tokom konferencije za medije, Aleksandar Mitrović je i te kako motivisan pred duel između Srbije i Crne Gore!

I ne samo motivisan, već i spreman, odnosno danak zbog teške utakmice protiv Mađarske neće biti "plaćen."

- Što se tiče potrošnje, mi igramo na svaka dva tri dana, kada biste pitali svakog igrača svako bi igrao na svaka tri dana nego da bi trenirao. Mi živimo za ove utakmice, bićemo 100 spremni. Što se tiče utakmice, mi smo uvek izlazlil kao pobednici protiv Crne Gore nadam se da će tako biti i sutra. Mnoog bitna utakmica, bili smo u ovoj situaciji, za nas je ovo prviliegija, čast i drago nam je da smo u ovakvoj situaciji. Da nam je ovo neko ponudio pre početka kvalifikacija, da kod kuće pobedimo Crnu Goru i Bugarsku, sigurno da bismo prihvatili, i jedva čekamo da utakmica počne - poručio je Mitrović i dodao:

- Uvek imaš čast i obavezu da daš sve od sebe, da li igrao protiv Portugala ili Crne Gore to se ne menje, Igrači treniraju i rade, to mogu svi da vam svi potvrde. Ovo su utakmice ,koje svi žele da igraju, znamo da imamo obaveze čast i pivlilegiju. Jedva čekamo da počne, ovo su utakmice koje svaki igrač želi da igra, žalimo da napravimo veliki korak ka cilju što je Evropsko prvenstvo. Nadam se dobrom rezultatu za nas.

Na pitanje da li će igrači obaviti razgovor između sebe, Stojković je poručio.

- Nema šta više da se priča, ovo je utakmica biti ili ne biti, ovo je utakmica koju svi želimo da igramo. Sada prestaje svako pričanje, svi znamo šta treba da radimo, kada dođe ova utakmica, svaka priča staje, mi ćemo da pričamo na terenu, utakmica protiv Mađarske je bila bitna, ali utakmica protiv Crne Gore je ta koja je presudna. Pozvao bi navijače da dođu da nas bodre od prvog minuta, mi ćemo im vratiti borbom i da zajedno napravimo korak ka istoriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    16. oktobar 2023 | 16:14

    Ajde sad svi ga lepo kritikujte, svalite na njega sve što vam se ne sviđa.... Razmislite malo da li imamo boljeg? Nekog ko se više trudi i zalaže u igri??? A ne pitajte se što nam je odbrana kao švajcarski sir, što nije dobio ni jednu upotrebljivu loptu... sad je on kriv za sve... imamo li samo jednog vrhunskog igrača u evropskim klubovima koji igra na top nivou??? Nego budite realni i smanjite očekivanja i nadajte se nekom čudu, jer je to naša realnost !!!

  • Zar je bitno

    16. oktobar 2023 | 16:12

    Ovi kao da su izvukli Brazil i Argentinu pa ponavljaju "DA NAM JE NEKO OVO PONUDIO NA POCETKU?" ??? Kakva glupost od price

  • ŠTA JE RAZLOG

    16. oktobar 2023 | 15:09

    da rekorder druge lige i reprezentacije nije nogao da dobije poziv ni od jednog ozbiljnog evropskog velikana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA