≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radulović odgovorio Piksiju: "Svako ima svoj način pripreme ekipe, došli smo do ovde sad idemo do kraja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor optimističan pred Srbiju

  • 1
Miodrag Radulović Foto: Telegraf.rs

Fudbalska selekcija Srbije u utorak igra možda i najbitniji meč u doigravanju za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Crne Gore na stadionu "Rajko Mitić".

Tim povodom sused i rival je održao konferenciju za medije na kojoj se javnosti obratio Miodrag Radulović, selektor gostujućeg tima. Na pitanje da iznese mišljenje o izjavi selektora Srbije Piksija, on je ostao uzdržan.

- Svako ima svoj način i priprema svoju ekipu, međutim ja se slažem, iz naše grupe mogu da odu tri ekipe - istakao je Radulović.

Ovo je verovatno najveći uspeh reprezentacije Crne Gore od Češke.

- Ne bih bio iskren kada bih rekao da nije. Nakon deset godina su momci dočekali, način kako se bore. Videli ste poslednju utakmicu sa igračem manje, koliko su sve od sebe dali da zabeležimo taj rezultat, da dođemo u ovu situaciju. Sada kada smo došli tu, nema odstupanja, nema nazad. Jedina naša obaveza je da damo maksimum. Ja u potpunosti verujem u njih, to su pokazali bezbroj puta, pokazali protiv Holandije, Turske, Grčke, dva puta protiv Bugarske, dva puta protiv Rumunije. Tako da smo mirni, znamo koliko možemo, a možemo puno - zaključio je Radulović.

(Telegraf.rs)

Video: Zagrmela "Bože pravde" u Podgorici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA