Vreme čitanja: oko 2 min.

Član FSS-a iznenadio Crnogorce na Marakani: Selektor prekinuo trening da bi ga pozdravio, Vučinić ga grlio

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zanimljiva scena na treningu Sokolova pred duel protiv Srbije

  • 1

Fudaleri Crne Gore odradili su trening na Marakani u Beogradu pred utakmicu odluke koja ih u utorak od 20.45 čeka protiv Srbije u kvalifikacijama za EURO.

Pobednik meča otvara vrata Nemačke, gde će se naredne godine od 14. juna do 14. jula održati Evropsko prvenstvo, dok Crnogorcima odgovara i remi jer imaju meč manje od Srbije i onda bi sudbinu držali u svojim rukama.

Crnogorski selektor Miodrag Radulović veruje u svoju ekipu i najavljuje veliku borbu u utakmici koju smatraju najvažnijom u istoriji Crne Gore.

Na treningu je odmah nakon izlaska iz tunela, naredio svojim igračima da ostave loptu kojom su se zaigrali i zviždukom pištaljke dao znak da se krene u trčanje krugova.

- Ostavite to, imaćete sutra 90 minuta za loptu - bio je njegov povik koji je mogao da se čuje, ujedno i jedini za 15 minuta koliko su novinari mogli da ostanu na treningu.

Nakon toga je okupio igrače u krug, održao kratak govor i oni su narednih 15 minuta trčali krugove pod njegovim budnim okom.

Jedini momenat kada je nakratko pažnju sa svojih igrača preusmerio u drugom smeru bio je dolazak gosta koji ih je iznenadio.

Srdačno mu je pošao u susret i izgrlio se i srdačno pozdravio s njim, pre nego što se vratio na teren da prati trening svojih igrača.

Čovek kome se tako obradovao je Nemanja Nikolić, menadžer za utakmice i događaje Fudbalskog saveza Srbije, koji je očigledno u sjajnim prijateljskim odnosima sa delegacijom Crne Gore.

Posle selektora silno ga je pozdravio i legendarni Mirko Vučinić, bivši reprezentativac Crne Gore i nekadašnji igrač Juventusa, Rome, Lećea, a danas član stručnog štaba "Sokolova".

Posle kraćeg razgovora sa Vučinićem, Nikolića su pozdravili i ostali članovi delegacije Crne Gore koji su prisustvovali treningu, a palo je i fotografisanje.

Novinari su ubrzo morali da napuste Marakanu, a selektor Crne Gore je nakon toga u miru mogao da nastavi sa pripremom taktičkih zamisli pred duel istine kako mnogi zovu ovaj duel bratskih reprezentacija, gde će u tih 90 minuta bratstvo verovatno na obe strane biti stavljeno sa strane.

(Telegraf.rs)

Video: "U delu sa Crnom Gorom želimo da dominiramo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grof

    16. oktobar 2023 | 21:19

    Piksi je bio igračina u svojoj karijeri, ali kao trener je tanak. Forsira 3 štopera ne daje samardziću da igra, drži gudelja i smsa u igri.. Sutra želim da CG pobedi jer ovo je mučenje jurimo EP, a najlakšu grupu nije mogao da obezbedi prvo mesto.. Nije uspeh biti na Ep sa ovakvim zalaganjem biće repriza sa Sp.. Sportski pozdrav!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA