Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se RTS i otklonio sve dileme povodom situacije oko Ace Stojanovića na Javnom servisu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf je još juče jedan od retkih preneo tačnu informaciju vezanu za ostanak poznatog sportskog komentatora i voditelja

  • 6
Aleksandar Stojanović Foto: MN Press / Marko Metlaš

Nakon što je Telegraf još tokom jučerašnjeg dana preneo tačnu informaciju vezanu za ostanak Aleksandra Stojanovića na Radio Televiziji Srbije, a koji je uzeo neplaćeno odsustvo kako bi se posvetio svojim privatnim obavezama, oglasio se i sam Javni servis. 

Naš portal je jedan od retkih preneo ispravnu informaciju oko situacije poznatog sportskog komentatora, a u saopštenju RTS navodi se da će se on vratiti za početak Evropskog prvenstva u fudbalu naredne godine.

- Poštovane kolege, nakon netačnih informacija u pojedinim medijima o odlasku sportskog novinara Aleksandra Stojanovića sa RTS-a, želimo da otklonimo nedoumice na tu temu. Naš kolega Aleksandar Stojanović nije otišao sa RTS-a. Naime, na lični zahtev, odobreno mu je neplaćeno odsustvo u trajanju od 10 meseci, od avgusta 2023. do maja 2024. godine, do početka Evropskog prvenstva u fudbalu. Javni servis ekskluzivno će prenositi Euro 2024. za sve gledaoce u Srbiji - navedeno je u saopštenju RTS-a dostavljenom medijima.

Podsetimo, pojedini mediji poveli su spekulacije da je Stojanović napustio RTS nakon što nije bio za mikrofonom na meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Mađarske i Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Najpoznatiji crnogorski novinar za Telegraf prognozira meč Srbija - Crna Gora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sportski program RTS-a 🥱

    17. oktobar 2023 | 14:18

    Zašto neplaćeno kada radi dva sata mesečno ... Šta to pa prenosi RTS ?

  • Non

    17. oktobar 2023 | 13:38

    Čovek je lepo objasnio ZAŠTO NEĆE VIŠE DA PRENOSI. A VI VERUJTE SAD LAŽIMA

  • Suki

    17. oktobar 2023 | 15:58

    Ako boga znate, ne vraćajte ga. Može neki drugi posao da radi, ali utakmice da prenosi nikako. Ni ovi drugi nisu bolji, ali je on ubedljivo najgori. Svi ljudi koje ja znam su moga mišljenja, gledamo prenos utakmice bez tona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA