Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan preko Nikolića i Baždara srušio OFK Beograd u pripremnom meču: Duljaj "isprobao" umeće Medine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli su slavili rezultatom 2:1

  • 0
FK Partizan Foto: FK Partizan

Pauzu u Superligi Srbije u Partizanu je, izmedju ostalog, iskoristili da dodatno rade na nekim segmentima igre, ali i da odigraju kontrolni mečs sa OFK Beogradom, koji će igračima van takmičarskog ritma pomoći da odrźe forumu. Slavili su crno-beli sa 2:1 golovima Nemanje Nikolića i Sameda Baždara, dok je jedini pogodak za "romantičare" postigao Stanković, fudbaler kome je neposredno pre toga golman Nemanja Stevanovic odbranio udarac sa bele tačke.

Duel sa OFK Beogradom poslužio je treneru Igoru Duljaju da pre svega na delu vidi Natana De Medinu, poslednje pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Kako fudbaler nije igrao mečeve od maja, niti je prošao pripreme, odlučeno je da se organizuje kontrolni meč kako bi defanzivac ušao u takmičarsku rutinu.

Medina je odigrao celu utakmicu, doduše u nešto skraćenoj formi (dva puta po 35 minuta) i ostavio je solidan utisak, mada je rano za procene, kako zbog činjenice da štoper nije spreman, ali znog toga što je i rival sa Karaburme igrao u kombinovanom sastavu.

Kako bilo, crno-beli su bili bolji rival od prvoplasiranog tima Prve lige Srbije i zasluženo su slavili, a već u.petak, od 20 časova, očekuje in novo iskušenje u prvenstvu i to na gostovanju u Subotici gde će odmeriti snage sa Spartakom.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Crne Gore prekinuo trening da pozdravi člana srpskog Saveza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA