Vreme čitanja: oko 2 min.

U BiH šokirani ponašanjem svojih navijača: "Je li moguće da bodrimo Ronalda umesto svoje reprezentacije?"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na stadionu u Zenici juče se klicalo i skakalo i za svaki gol portugalske zvezde

  • 3
Kristijano Ronaldo, Portugal - Bosna Foto: Tanjug / AP

U Bosni i Hercegovini gorak ukus posle jučerašnjeg meča u Zenici protiv Portugala. Selekcija sa Pirinejskog poluostrva postigla je pet golova za jedno poluvreme, stavila domaćina u pravi "bedak", a tokom susreta glavna tema bio je Kristijano Ronaldo.

Skakalo se za svaki njegov gol, bodrio se svaki pojedinačan dobar potez Portugalca, pa je na mahove delovalo kao je Portugal zapravo na domaćem terenu. Na sve se nadovezalo i uletanje navijača koji je hteo da se fotografiše sa Kristijanom, a u momentu je delovalo kao da želi da nasrne na njega sa leđa.

U bosanskoj javnosti preovladava gorčina, pa tako na portalu SportSport.ba pišu o ponašanju svojih navijača u Zenici sa nevericom i pitaju se kako je moguće da neko ne navija za svoju reprezentaciju, nego za Ronalda.

- I dok na stadionima širom sveta navijači dolaze da bodre svoje ekipe, daju im podršku od početka do kraja, samo u BiH publika dolazi s namerom da navija za goste. Kristijano Ronaldo je jedna od najvećih zvezda u svetu i naravno da ima svoju bazu fanova svugde, pa tako i u BiH, ali je bilo neverojatno gledati kako mu publika u Zenici skandira i kako se doslovno slave golovi koje je postigao. A da napomenemo da je te golove postigao u duelu s BiH, ne protiv Islanda, Malte ili Kolumbije. Bosansko-hercegovački navijači mu aplaudiraju i pozdravljaju golove koje postiže njihovoj reprezentaciji. Neverovatno - piše na ovom portalu.

Nisu bili srećni ni to što je masa fudbalera Bosne i Hercegovine pojurila da posle debakla od 0:5 dovede svoju decu da se slikaju sa Ronaldom.

- Ta priča oko Ronalda bila je poprilično degutantna. Ronaldo, Ronaldo, Ronaldo i samo Ronaldo. Ljudi su bili spremni odreći se vlastitog identiteta za fotografiju sa slavnim Portugalcem. Ronaldo i neki portugalski igrači imali su takvu moć superstara da su čak i zvezde bosansko-hercegovačke reprezentacije činile sve da ih spoje s vlastitom decom - dodaju oni.

(Telegraf.rs)

Video: "U delu sa Crnom Gorom želimo da dominiramo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM(68)

    17. oktobar 2023 | 17:14

    Što je to čudno? Pa igrate u Zenici leglu kriminala, mudžahedina i mrzitelja Bošnjaka jer su promenili ime iz Musliman u Bošnjak. Ej bre pa u Sarajevu bi vas uz Bošnjake gledali normalni ostali narodi poput Srba i Hrvata kojih u Zenici sa lupom da tražiš nećeš naći.

  • Zoran

    17. oktobar 2023 | 18:31

    Ahahaha juhuuu,koji su to preletačevići od sutra mogu na referendumu da se izjasne kao Portugalci!

  • ...

    17. oktobar 2023 | 17:42

    Koga da bodre Savu glavu,u pravu su,bar da gledaju pravi fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA